Nya Porsche Panamera avslöjad!

Den 28 juni är det tänkt att Porsche ska överraska världen med nya Panamera. Men överraskningsmomentet har till viss del förstörts tack vare två bilder som visar nya Panamera nästan helt omaskerad på en bensinmack någonstans i Tyskland. Bilderna har tagits av en Mark och publicerats på nederländska Autojunks hemsida.

Den enda egentliga maskeringen döljer inga direkt vitala grejer, det är mest Porsche-emblemet och den nytillkomna, tunna ljusrampen mellan bakljusen som inte syns. Just det som döljer sig under maskeringen har vi ju ändå redan sett i en av Porsches så kallade teasers.

Foto: Mark via Autojunk.nl

Som vi noterar är grundformerna från utgående generationen av Panamera kvar. Förändringar finns där, framför allt i aktern. Det handlar dock inte om någon total förvandling. Porsche går antagligen försiktigt framåt, Panamera generation ett har ju varit en säljstark modell hos företaget, även om siffrorna av förklarliga skäl har dalat de senaste…