Hem Teknikens Värld Teamorder eller inte?

Teamorder eller inte?

Teamorder eller inte? – Det är den stora frågan…

Lewis Hamilton vann Österrikes GP efter en mycket dramatisk avslutning

Precis hemkommen från Österrike, blev ett tidigt morgonflyg efter övernattning i Wien, precis som för väldigt många andra i F1-depån märkte jag. De extra timmarna efter racet har gett lite mig mer tid åt att reflektera över gårdagens race. Österrikes GP blev, i mina ögon, ett av de bättre så här långt i år. Loppet hade många olika ingredienser som gjorde att det blev så bra som det blev, ostadigt väder, osäkerhet med däckslitage och därmed ett strategispel men framförallt blev det oerhört dramatiskt om segern mot slutet.

Själva incidenten mellan Lewis Hamilton och Nico Rosberg tycker jag inte det är mycket att orda om. Nico körde inte enligt reglerna och fick en bestraffning i efterhand på 10 sekunders tidstillägg,…