Så ska Volvo S90 erövra USA

I Sverige har vi mest fått se Zlatan och hans Helena köra omkring i Volvo V90. Men i USA är det S90 som står på tur och för att ta det stora landet med storm har man skapat en lugn och avslappnad reklamfilm som ses ovan.

Walt Whitman, 1887.

För att sälja S90 i USA har man tagit hjälp av diktaren Walt Whitman som ibland kallas för ”den största av alla amerikanska poeter”. Han levde mellan 1819 och 1892. Det är dikten ”Song of the Open Road” som Volvo passande nog fastnade för, och den läses upp av skådespelaren Josh Brolin som har gjort många filmer men som förmodligen är mest känd som Brandon Walsh i klassikern ”The Goonies” (Dödskallegänget på svenska).

I reklamfilmen får vi se en författare som söker inspiration ute i det fria genom att ta just Volvo S90 till sin hjälp för att fly stadens larm och trånga utrymmen.

– Vi är glada över det surr som S90 har skapat. Det är…