STCC planerar tävlingar i Finland, Norge och Danmark

– Mästerskapet heter STCC TCR Scandinavia vilket indikerar att vi har ambitioner att inte bara finnas i Sverige, utan att det också handlar om att förhoppningsvis även köra i Finland, Norge och Danmark så småningom. Kanske inte redan nästa år men planen ligger där för framtiden, säger Jonas Lundin, vd för STCC AB.

Senast STCC tävlade utanför Sverige var 2012 på Jyllandsringen i Danmark.

Seat Dealer Team PWR Racing har bekräftat tre Seat León TCR för nästa säsong, men ännu inte bekräftat förare.

– Jag är sjukt glad och stolt över det samarbete vi har med Seat Sverige och den relationen vi under året byggt upp med Seat Sport. Att jobba ihop med en importör har varit en del i vår långsiktiga målsättning och vårt samarbete i dag visar att det här reglementet faktiskt fungerar, säger Daniel Haglöf, förare och delägare i PWR Racing.

De tre Seat-bilarna är de hittills…