Renault och Force India fullbokade

Sitsarna hos Formel 1-stallen för 2017 års säsong börjar fyllas. Nu har de lediga platserna hos Renault och Force India säkrats av Jolyon Palmer och Esteban Ocon. Palmer kör för stallet i år och var tredjeförare innan dess när stallet hette Lotus. Ocon kör i dag för Manor och var en förarna som tidigare var aktuell för en plats hos Renault.

Nico Hülkenberg är redan klar att köra den andra Renaultbilen 2017 vilket gör att Kevin Magnussen, som kör för stallet i år, får gå. En plats hos Haas kan var möjlig för dansken. Enligt egen utsago hade han ett erbjudande från Renault men det var för dåligt.
Esteban Ocon kommer 2017 att köra bredvid Sergio Perez som då tar sig an säsong nummer fyra hos det indiska stallet.

För svenske Marcus Ericssons del pekar det mesta på att han kommer att stanna hos Sauber som han har kört för de två senaste…