Lexus CT och NX facelift för Europa officiella

Lexus Sveriges storsäljare NX (463 sålda hittills i år) och den försäljningsmässigt inte helt lyckade CT (77 sålda) ska uppdateras även för den europeiska marknaden. De båda i sina respektive nya utföranden har tidigare i år visats upp på bilsalongen utanför den europeiska kontinenten, men nu är det fokus på Europa när de ställas ut på Frankfurtsalongen i mitten av september.

Lexus CT 200h facelift 2018

CT (som bara finns i CT 200h-utförande) är gammal i gamet då den lanserades på vår kontinent redan i mars 2011. Den har sedan dess genomgått en rad olika förändringar, bland annat fick den för några år sedan den så kallade spindle-grillen. Det aktuella ansiktslyftet är inte helt lätt att lägga märke till, men grillen har fått bikakemönster på alla modellversioner, inte bara på F Sport-varianten som tidigare. Fronten har gjorts om på några små punkter i övrigt, bland annat har de runda…