Polestar lockar med pusselbitar på nya modellen

Volvo bekräftade i somras att Polestar ska bli ett självständigt märke som ska bygga prestandabilar med el- och hybriddrift. Sedan dess har märket publicerat till synes otydbara detaljbilder av bilen på Instagram. Men bilderna är numrerade, och om de placeras i ett rutnät på 10 gånger 7 rutor framträder snart bilden av en låg och bred coupé sedd rakt baifrån. Bilden ovan är en sammanställning som signaturen ”f.ryser” lagt ut på nätet. Bilden visar vad som förmodligen är prestandamärkets första modell, Polestar 1, som premiärvisas i Shanghai om en vecka. Modellen kommer enligt uppgift att bli en hybridcoupé med 600 hästkrafter som gör 0-100 km/h på mindre än fyra sekunder, och börjar säljas år 2019.

Personen bakom Instagramkontot ”vwmasterdrfan” har tagit sig tid att fylla i de bitar som saknas i pusslet, och har skapat en bild som visar hur Polestar 1 förmodligen…