Här är Jon Olssons nya bil – Lord Hans

Rolls-Royce Wraith, Lamborghini Huracan och Audi RS6 DTM. Jon Olsson har betat av en diger skara drömbilar genom åren. Och nu har han införskaffat ännu en: en Mercedes G500 kallad ”Lord Hans”.

Ska man vara noggrann rör det sig om en Mercedes G500 4×4², alltså en extra högbyggd Geländewagen med 45 centimeter markfrigång, 30 millimeter bredare spårvidd än originalet och ett vadningsdjup på en meter. ”Den perfekta svampplockarbilen” som vi kallade Mercedes G500 4×4² när vi provkörde den förra året.

Och i vanlig ordning har Olsson gjort ”Mercan” ännu mer speciell. Bilen är totalt omstylad från topp till tå, med ljusramp, modifierad fjädring, specialdäck, svart camouflage-färgtema och karossinslag i kolfiber. Självklart har den en ”snorkel” från Brabus i samma material också.

Det enda vi frågar oss är var takboxen tagit vägen, men det kanske kommer?

Under huven är inget…