McLaren visar nya värstingen P15 i december

Vi skrev redan i somras om att den nya modellen, som kommer att ingå i märkets vassaste segment Ultimate series, var på gång.

Nu visar det sig att den nya bilen kanske låg närmare i tiden än väntat. Nya ”P15”, som bilens kodnamn lyder, visas redan den 10 december.

Än så länge är detaljerna kring modellen sparsmakade men McLaren beskriver P15, som alltså kommer att heta något annat i slutändan, som sin ”extremaste gatlegala bil någonsin”, utvecklad för intensiv bankörning. Vardaglig användbarhet har fått stå tillbaka till förmån för banprestanda.

mclaren_p15_teaser_november_2017_02

De nya teaserbilderna ger oss inte mycket men den ena verkar visa en del av bakpartiet med ett tunt, streckliknande bakljus. Vi lägger även märke till karossdelar i kolfiber. Den andra bilden visar ett maffigt, trepipigt utblås och såklart ett McLaren-emblem.

Resten får vi alltså vänta på. En minut över midnatt den 10…