Carrera Cup Scandinavia växer

Porsche Carrera Cup Scandinavia får ny logotyp, kör vidare tillsammans med STCC och växer rejält inför 2018 – då även generation 2 av 991 Carrera Cup-bilen introduceras (exklusiv provkörning av nya bilen på länken!). Under 2017 var den nya bilen tillgänglig på ett fåtal marknader samt i Supercupen, där bland annat svenske Philip Morin tävlade. Men till i år låser Porsche upp 991 II för Carrera Cup Scandinavia och tio bilar fanns till försäljning – bilar som alla har gått åt. Samtidigt introduceras Porsche Approved Cup för de äldre 991 I-bilarna. Startfältet har vuxit radikalt, från 14 ordinarie i startfältet till 22 bilar klara till start 2018. För att stötta Approved-förarna så kommer Porsche Sverige att betala fyra däck per helg till de förare som deltar vid minst tre av tävlingshelgerna.

– Vi la väldigt mycket energi under 2017 för att bygga upp inför 2018,…