Nya Volvo V60 avslöjad!

I ett villaområde i en förort till Stockholm ska Volvo den 21 februari för första gången visa upp nya generationen V60 för världen. Nu har lite av spänningsmomentet försvunnit i och med att nya V60 läckt ut på en motorsajt i Bosnien och Hercegovina. Två bilder har automotosvijet.com publicerat, en där vi ser V60 snett bakifrån och en där vi ser den rakt från sidan.

Att bilderna är äkta råder det ingen tvekan om, bilens front (sedd från sidan) är identisk med den teaserbild som Volvo tidigare skickat ut och kvinnan på bilden ser ut att vara densamma på den läckta bilden och den officiella teaserbilden.

Tittar vi närmare på de båda bilderna ser vi tydligt att nya V60 anammar samma linjer som nya XC60, åtminstone sett till bilens bakdel. Bakluckans skärning mot bakljusen är identisk, takvingen likaså.
Stötfångaren får integrerade reflexglas (klassisk BMW-grej), något även…