Thierry Neuville mot seger i Rally Sweden

Red Bull Content Pool Team

Neuville ledde Rally Sweden förra året men åkte av på sista sträckan och tvingades bryta. Så illa skall det väl inte gå i år, men man vet aldrig. Fem mil återstår. Belgaren har 22,7 sekunders ledning.

Läs också: Så var Rally Swedens första dag

Craig Breen har susat fram i sin Citroën till en andraplats vilket förvånar de flesta, men så är det. Andreas Mikkelsen ligger trea i sin Hyundai.

Ott Tänak körde fort i sin Toyota men tappade en minut efter en incident med Kris Meeke i en Citroën. Estländaren försökte passera irländaren, som hade motorproblem, på en sträcka men det var för trångt och han fastnade i snövallen. Ska påpekas att Meeke höll undan så gott det gick.
Tänak ligger nu nia strax före Sébastien Ogier som tagit sig in på poängplats tack vare att Meeke försvann.

Pontus Tidemand har det…