Musk lovar säkerhetsuppdateringar efter Model 3-krasch

Uppgifterna kommer från CNET:s Roadshow.

Ägaren hade bara hunnit ha bilen i några dagar när olyckan var framme. Vad som orsakade händelsen förtäljer inte historien, men enligt ägaren själv blev bilen totalförstörd i samband med krocken (du kan se bilder här) som inträffade i 96 kilometer i timmen. Lite bättre gick det för föraren själv och hans passagerare som båda, turligt nog, undkom med lindriga skador.

Dock upptäckte föraren ett antal säkerhetsbrister med bilen i samband med olyckan. Exempelvis krossades den stora infotainmentskärmen vid krocken vilket gjorde att handskfacket inte gick att få upp. Handskfacket i Model 3 kan bara låsas upp via infotainmentskärmen.
Konsekvensen blev att ägaren inte kunde få ut sina försäkringspapper som låg just där.

Dessutom råkade passageraren vid krocken slå till infotainmentskärmen med armen vilket krossade glaset och…