Thierry Neuville vinner Rally Sweden

Hyundai

Tvåan, överraskningen Craig Breen, växte sig allt mer in i tävlingen och Citroën Racing får nog sätta sig vid skrivbordet och fundera på om de ska sidsteppa honom framöver. Det är ju inte tänkt att han ska köra alla deltävlingar, bland annat ska Sébastien Loeb ta hans plats i Rally Korsika i maj.

Läs också: Så var fredagens Rally Sweden

Läs också: Så var lördagens Rally Sweden

Andreas Mikkelsen gick för seger i sin Hyundai men fick nöja sig med tredjeplats vilket väl får anses vara godkänt.
Ott Tanak repade sig aldrig efter sin avåkning när han försökte passera en långsam Kris Meeke, Citroën, på lördagen och slutade nia trots snabba sträcktider. Han blir nog ändå mest ihågkommen för sina kommentarer om tävlingen i sin helhet och de har inte gått så vidare hem i sociala media. Snabb kille, och lika snabb käft utan att koppla in…