Nya Porsche 911 avslöjad – den också

På en Instagram-bild, tagen hos Porsche Zentrum Augsburg, avslöjas nya generationen Porsche 911, 992 kallad. Att det är äkta vara vi tittar på kan vi vara tämligen säkra på. Bilen ser ut precis på det vis vi har förställt oss den efter att ha tittat på en mängd olika spionbilder det senaste åren, bland annat dessa.
Den breda baken, som avslöjar att det förmodligen handlar om en fyrhjulsdriven version, även om nya 911 är bredare än sin föregångare oavsett drivningen. Bred bak kräver betydligt bredare vinge än vad vi är vana vid hos dagens 911-modeller. Fyra runda ändrör avslöjar en annan detalj, att det rör sig om en S-version. Sannolikt är det alltså en 911 Carrera 4S vi tittar på här.
Även om hela bakänden är ny är det framför allt bakljusen som drar mest blickar till sig. Bakljusen ser ut ungefär som på nya Panamera och mellan dessa sträcker sig en ljusramp från…