Fyrdörrars Mercedes-AMG GT Coupé eldar igång stämningen

CarPix

Här ser du dagsfärska spionbilder av det lite ovanligare slaget. Mercedes har, inför premiären på Genèvesalongen nästa månad, redan visat upp fyrdörrars Mercedes-AMG GT Coupé i maskerat utförande, när den körs på väg och när den testas i vindtunnel. Det anser de inte räcka för att höja temperaturen inför världspremiären. Därför gav de sig i dag ut med en testprototyp längs norrländska skogsvägar, och för att verkligen vara säkra på att spionfotografernas kameror skulle riktas mot dem var bilen folierad med eldsflammor. Helt enkelt för att ”elda igång” stämningen än mer.

Mercedes-AMG GT Coupé fyrdörrars

Mercedes Panamera-utmanare. Foto: CarPix

I och med folieringen ser vi mer av bilen, som vi starkt misstänker får ett annat nämn än ”fyrdörrars Mercedes-AMG GT Coupé”, och dess detaljer. Tydligast ser vi att denna femdörrars halvkombi, som faktiskt är en…