Hem Teknikens Värld Sauber C37 – Marcus Ericssons nya bil

Sauber C37 – Marcus Ericssons nya bil

Så ser den ut – Sauber C37

Sauber C37

Så är den då visad, Alfa Romeo Sauber F1-teams utmanare för 2018 Sauber C37. Som många redan påpekat så händer en hel del kring luftintagen till kylarna på bilarna där man försöker hitta bättre aerodynamiska lösningar och Saubers ser faktiskt lite annorlunda ut jämfört med de tre innan visade bilarna.

Färgschemat på bilen är väl en liten besvikelse, inte så vågat som jag och många andra hoppats på. Samtidigt syns Alfa Romeo väldigt tydligt och i år en hel del nya sponsorer där man idag presenterat inte mindre än fyra nya s k premiumpartners; Carrera (glasögon), Richard Mille (extremt dyra klockor) Kappa ( klädmärke) och Claro (telekombolag från Latinamerika).

Överlag blåser positiva vindar över teamet med en riktig nystart som det känns under 2018!