BILDLÄCKA: Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury – superlyxig suvsedan

Egentligen var det tänkt att Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury skulle avtäckas på bilsalongen i Peking nästa vecka, men som vanligt lyckades flertalet bilder läcka ut på internet i förväg.
Den här gången verkar det dock som att det var Mercedes eget fel att bilderna hamnade på villovägar. Bilderna ska ha publicerats på Mercedes egen hemsida av misstag, och innan webbsidan hann plockas ned hade bilderna fångats upp av bland annat CarNewsChina.com.

Hur som helst. Som namnet Ultimate Luxury antyder är Mercedes-Maybach senaste skapelse en prålig historia, och målgruppen sägs vara den kinesiska överklassen. Inredningen går i vitt läder, med inslag av laserblått och koppar, och i mittkonsolen härskar ett helt te-set inklusive både tekoppar och tekanna.

Bildläcka-Vision-Mercedes-Maybach-Ultimate-Luxury-011

Hur var det med de yttre formerna då?
Mercedes själva beskriver bilen som en ”SUV Saloon”, alltså en ”SUV-sedan”, och…