Hem Teknikens Värld Just nu: Formel 1-test i Barcelona

Just nu: Formel 1-test i Barcelona

Startfältet jämnare än vad Spaniens GP visade…

Mercedes testade i Barcelona, på förfrågan från FIA, en ny typ av bakljus

Högsommarvärme hemma i Sverige, även om den är på väg att ta slut för denna gång, och två dagar test för Formel 1 nere i Barcelona. Teamen passar på att testa lite nya delar inför resten av säsongen, Pirelli använder även testen för att utveckla däck för 2019 och en hel del unga aspirerande förare från främst F2 får chansen att köra Formel 1-bil. Den som sticker ut lite som förare under de två dagarna är britten Jake Dennis som i år kör GT-bil men även är simulatorförare åt Red Bull och som lite hastigt kallades in för att köra RB14. 

Red Bull har det lite tunt bakom sina ordinarie på förarfronten just nu och det är nog bara klokt att hålla en sådan som Dennis varm även om testuppdraget denna…