Hem Teknikens Värld Lewis Hamilton segrade i Italien

Lewis Hamilton segrade i Italien

Lewis Hamilton krigade ner Ferrari på Monza…

Lewis Hamilton vann idag efter mycket stark körning Italiens GP.

Lewis Hamilton vann Italiens GP efter ett hans bättre genomförda lopp genom hela karriären. Hamilton, från ruta tre, hade inga som helst planer på att låta Ferrari rinna iväg med segern och visade direkt vilket humör han var på idag. Attacken och omkörningen av Vettel in i andra chikanen på första varvet var riktigt tuff och gjorde även att Sebastian Vettel snurrade och hamnade långt efter redan från start. Lewis fortsatte sedan att sätta extremt hård press på Kimi Räikkönen genom hela första stinten och när Ferrari tog in Kimi efter 20 varv för att byta till soft stannade Hamilton kvar ytterligare 8 varv och skaffade sig den extra marginal som krävdes för att till slut köra om Kimi vars däck tog slut lite för tidigt.

Mercedes…