Hem Teknikens Värld Williams klar med ny förare: George Russell

Williams klar med ny förare: George Russell

George Russell klar för Williams

Ledaren av Formel 2, George Russell, tar steget upp i Formel 1 nästa säsong tillsammans med Williams

Williams bekräftar idag att George Russell kör för teamet 2019. Detta har länge varit ett starkt rykte och idag fick vi alltså besked om att det stämde. George Russell leder för närvarande Formel 2 efter en väldigt stark säsong så här långt där han leder 37 poäng före Thaibritten Alex Albon med 48 poäng kvar att köra om den avslutande helgen i Abu Dhabi.

Inget att säga om att George Russell får denna chans, han är väl värd att testas i Formel 1 efter att förutom ha kört Formel 2 denna säsong även varit testförare åt både Mercedes och Force India. George Russell är Mercedesjunior och med tanke på att Toto Wolff inte vill ”öppna dammluckorna och köpa platser på gridden åt sina förare” undrar…