Hem Teknikens Värld Bottas började bäst i Brasilien

Bottas började bäst i Brasilien

Valtteri Bottas knappt före Hamilton och Vettel i Brasilien…

Valtteri Bottas snabbast den första dagen i Brasilien

Valtteri Bottas noterade dagens snabbaste tid inför Brasiliens GP men enbart tre tusendelar före Lewis Hamilton och ytterligare 7 hundradelar före Sebastian Vettel, således ser det väldigt jämnt ut inför morgondagens kval. Nu är det som alltid svårt att dra några stora slutsatser efter fredagens körning men det kommer inte vara många hundradelar som skiljer i morgondagens kval mycket tack vare banans utformning med en varvtid på dryga minuten som gör sitt till att trycka ihop fältet.

Red Bull såg ut att vara en bit bakom men jag tror inte vi såg deras sanna fart under dagens två pass. Framförallt Max Verstappen har mer att ge, under FP2 undersökte teamet en befarade oljeläcka och ungefär halva passet spenderades i depån. När…