Hem Teknikens Värld Mercedes fulländade säsongen

Mercedes fulländade säsongen

Mercedes klara konstruktörsvärldsmästare…

Glatt och livat hos Mercedes när även konstrutörstiteln idag bärgades

Mercedes lyckades i ett händelserikt race ta även den återstående VM-titeln att köra om. Lewis Hamilton och Valtteri Bottas tog 12 poäng mer istället för att tappa 13 på Ferrari vilket krävdes för att mästerskapet skulle leva vidare en helg till. Nu var det ändå bara en tidsfråga innan de vunnit ändå men dagens seger för Hamilton och femteplats för Bottas räckte med marginal för att göra jobbet här i Brasilien.

Seger för Hamilton ja, en seger han fick lite till skänks då det faktiskt var Red Bull och Max Verstappen som var snabbast. Max hade ett perfekt race fram till strax efter sitt depåstopp när han blev attackerad av Esteban Ocon in i kurva 1, Ocon i det läget på väg att försöka hamna på ledarvarvet igen. Det…