Hem Teknikens Värld Janne är tillbaka – på Racingbloggen!

Janne är tillbaka – på Racingbloggen!

I’m back – med trimmad blogg!

Hallå alla, gott nytt år och förhoppningsvis med nyladdade batterier!

Bloggen är tillbaka men från 2019 i lite annan skepnad då vi bestämt oss för en breddning från enbart Formel 1 till att även täcka in annan racing (se sidnavigationen), t ex Indycar som av förklarliga skäl blir väldigt intressant att följa i år. Racingbloggen, som är det nya namnet, kommer försöka uppdatera så brett som möjligt men med huvudfokus såklart på Formel 1 (som jag jobbar vidare med på Viasat) och Indycar (med Felix Rosenqvist och Marcus Ericsson. Kan även utlova lite spännande saker i F1-podden också när det gäller bevakningen av Indycar, några riktigt bra grejer på gång där.

När det gäller just Indycar så finns inga nyheter kring eventuella tv-rättigheter för Sverige. Indycar själva presenterade nyligen ett nytt…