Hem Teknikens Värld F1-arrangörer oroliga över framtiden med Liberty Media

F1-arrangörer oroliga över framtiden med Liberty Media

Arrangörsoro över F1:s framtid med Liberty

Arrangörerna av F1-loppen vill ha mer inflytande

FOPA, Formula One Promotors Association, har i ett uttalande uttryckt sin oro över hur deras syn på hur Liberty Media driver Formel 1 framåt. Uttalandet kom efter att 16 av kalenderns arrangörer (de som ingår i FOPA) träffats i London igår och där fick man fram till följande innehåll för sitt statement.

FOPA:s statement som kom igår

FOPA:s statement som kom igår

Oron för att TV-sändningarna hamnar i betal-tv är inget nytt och det är heller ingen ideal situation för den generella spridningen av Formel 1 till publiken vilket man från arrangörshåll är oroade över. Å andra sidan jobbar Liberty hårt på att hitta den tappade tv-publiken på annat håll via sociala medier och lättad hållning kring hur innehåll från F1 får spridas.

Arrangörerna är även bekymrade över bristen på…