Hem Teknikens Värld Dubbelt Mercedes igen!

Dubbelt Mercedes igen!

1000:e racet blev utan fyrverkeri…

Lewis Hamilton tämligen överlägsen i Kina

Sitter inne i Shanghai efter en av de längre racingdagarna under året, har precis sett delar av Indycar-loppet från Long Beach som tyvärr inte blev någon svensk succé med Felix Rosenqvist på 10:e plats och bästa rookie och med Marcus Ericsson nere på 20:e efter en incident redan i starten.

Sitter även och funderar lite på det 1000:e F1-racet som kördes tidigare imorse. Mercedes dominerade från start till mål och vi såg ett Ferrari som redan hamnat i ett läge där de tvingas ta konstiga beslut för att ordningen mellan förarna skulle vara återställd. Charles Leclerc tvingades släppa förbi Vettel under racet vilket i praktiken gjorde att teamet enbart fick med sig en 3:e och en 5:e plats från Kina när man med relativ enkelhet hade kunnat bli 3:a och 4:a om man låtit…