Hem Teknikens Värld Hamilton etta i Mercedes femte raka dubbel

Hamilton etta i Mercedes femte raka dubbel

Lewis Hamilton ohotad vinnare i Barcelona…

Lewis Hamilton vann Spaniens GP i övertygande stil

Lewis Hamilton vann Spaniens GP relativt komfortabelt efter att ha avgjort det hela med den bästa starten och passagen genom kurva 1. Efter detta var han ohotad, inte ens en sen säkerhetsbil kunde störa den femfaldige världsmästaren som hade detta race fullständigt under kontroll.

Valtteri Bottas kunde inte följa upp sitt fantastiska kvalvarv från igår med en seger efter att ha kommit av linjen lite sämre än både Hamiloton och Sebastian Vettel. Enligt honom själv hade kopplingen uppfört sig lite lustigt vilket gjorde att han start inte blev perfekt. Faktum är att Bottas sånär även tappade andraplatsen i starten med en väldigt aggressiv Vettel som var på vippen att kunna klämma sig förbi. Det klarade sig dock för Bottas som efter detta bevakad sin…