Hem Teknikens Värld Brittisk seger på brittisk mark

Brittisk seger på brittisk mark

Lewis Hamilton vann en riktigt klassiker på Silverstone…

Lewis Hamilton firar sin sjätte seger på hemmaplan

Lewis Hamiliton vann idag Storbritanniens GP för sjätte gången i karriären och och han gjorde det efter mycket bra körning rakt igenom. Lewis kom iväg som tvåa men satte ordentlig press på Valtteri Bottas framför och var faktiskt förbi en kort stund men blev omkörd igen kort därefter av Bottas som sedan höll ledningen fram till depåfönstret för en tvåstoppare öppnade. Mercedes valde lite oväntat att köra medium för Bottas även under den andra stinten vilket betydde att finländaren var tvungen att komma in igen senare i racet. Hamilton fortsatte däremot och sträckte ut sin stint till fönstret för en enstoppare var öppet och när Antonio Giovinazzi snurrade av i näst sista kurvan och hamnade i sandfållan med säkerhetsbils som…