Volvo S60 Polestar på väg mot 450 hästkrafter!

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Volvo S60 Polestar och V60 Polestar uppdaterades nyligen. Sex cylindrar blev fyra och 350 hästkrafter blev 367 samt 0-100 km/h på 4,9 sekunder (S60-versionen) förvandlades till 4,7 sekunder. Mycket glädje i kommentarsfältet över de extra hästkrafterna, men ändå en viss besvikelse då Volvos prestandabil nummer ett inte når upp till de tre tyskarnas motsvarigheter – med BMW M3 Sedan inom närmast räckhåll.

Men nu kan ni pusta ut och låta besvikelsen rinna av er, för Volvo har någonting riktigt vasst på gång. På Gran Turismo 2016 Nürburgring för en och en halv vecka sedan dök det nämligen upp en S60 Polestar – och inte vilken som helst, som många säkerligen trodde, utan en S60 Polestar med kamouflage på strategiska ställen.
Varför kamouflerad? Jo, Volvo och Polestar vill ju inte avslöja de aerodynamiska förbättringarna som har gjorts i…