Hem Teknikens Värld Hamilton överlägsen i Azerbajdzjan

Hamilton överlägsen i Azerbajdzjan

Hamilton överlägsen i Baku…

Lewis Hamilton dominerade fredagen träningarna inför Europas GP

Lewis Hamilton öppnade första dagen i Baku och Europas GP på bästa tänkbara sätt, toppade både FP1 och FP2 och på ett övertygande sätt dessutom. På andra träningen var avståndet nästan 7 tiondelar ner till Nico Rosberg och över sekunden före dagens överraskning Sergio Perez. Detta får man kalla utklassning och även om det bara var fredag så gav det en tydlig fingervisning om formen just nu hos Lewis Hamilton som verkar ha hamnat i ”zonen” igen. Nico Rosberg däremot verkar återigen få slita för sina varvtider på ett sätt vi inte sett tidigare under säsongen men som var återkommande under fjolåret fram till Hamilton säkrade VM-titeln. Nico Rosberg hade inte bara problem med farten idag, under FP2 tvingades han dessutom avsluta i förtid med en…