Knökfull Volvo XC90 kastar fotanglar på polisen

Men det är faktiskt verklighet och det hela utspelar sig i Litauen. Polisen jagar en Volvo XC90 av första generation. Volvo-föraren är inte alls sugen på att stanna utan drar på och utsätter sig själv och andra för livsfarliga situationer.
Plötsligt börjar Volvon ryka och efter en stund väller det ut ogenomtränglig rök i mängder. Mitt i allt kastas en mängd fotanglar mot polisen. De har dock ingen verkan, antagligen på grund av det korta avståndet mellan XC90 och polisbil.
Enligt uppgift är det inte motorn som har sprängts utan bilen är utrustad med någon form av rökmaskin. Vi ställer oss ganska tveksamma till den uppgiften. Dock tycker man att, med tanke på mängden rök, att det även borde bolma från motorhuven, vilket vi inte kan se att det gör. Helt osannolikt är det dock inte med en rökmaskin eftersom fotanglarna inte kastas ut genom ett fönster utan, enligt uppgift, släpps fria via en exteriör grunka som aktiveras inifrån bilen.

Hur som helst……