Hem Teknikens Värld Europas GP lovade runt – höll tunt

Europas GP lovade runt – höll tunt

Europas GP – lovade mycket, levererade lite.

Europas GP i Baku kördes på en häftig bana men själva loppet blev inte så häftigt däremot

Hemma igen efter en resdag från Baku som startade 04.00 svensk tid i morse och som avslutades kring lunchtid hemma i Lagga utanför Uppsala. Skönt att var hemma igen även om vistelsen i Azerbadjan inte på något sätt var dålig, staden är fin och framför allt var det uppsnyggat kring banan och dess faciliteter med depå och paddock. Självklart är det lite konstigt att vara i ett land och tävla i Formel 1 där de mänskliga rättigheterna ifrågasätts samtidigt är det inget man kan grunna över för mycket just när man är på plats, då är det jobb 12 timmar om dagen i fyra dagar som gäller.

Själva loppet blev inte alls det vi alla laddade för innan start, pratade som hastigast med SKY:s Ted Kravitz efter loppet…