Smartare biltransporter finns nu i bilvision.see3gpovvvlbrtgopgs9ws

Nu finns DriveBacks unika transportslösning integrerat i bilvision.se. Ni bokar en transport med hämtning- och avlämningsadress. Fordonet matchas ihop med en, hos DriveBack registrerad, förare som sköter transporten åt er. Åttio procent av alla transporter som publiceras hos Driveback matchas ihop med en förare inom två dygn.

I och med att ni bokar transporten i bilvision.se kan vi se till att rätt uppgifter fylls på per automatik i så stor utsträckning som möjligt.

-Bilvision är idag den ledande informationsförmedlingstjänsten för dig i fordonsbranschen i Sverige. Genom att logga in på vår webbaserade portal får du tillgång till alla fordonsregistertjänster från Transportstyrelsen i tillägg till viktiga IT-verktyg och rapporter som förenklar och kvalitetssäkrar såväl ditt som verksamhetens dagliga arbete och rutiner. DriveBack erbjuder gratis bilresor och ett enkelt sätt att transportera bilar. Genom att matcha ihop två transportbehov – privatpersoner på resande fot med företag som behöver flytta bilar skapas DriveBacks smarta lösning. Privatpersoner över hela landet reser gratis inklusive första tanken drivmedel. Företag får ett bra och billigt transportalternativ.Source link