Mercedes pickup GLT är ute på test

CarPix

”Första pickupen från en premiumtillverkare”. Så lät det när Mercedes förra våren avslöjade att de ska bygga en pickup och samtidigt passade på att släppa en bild som gav oss en föraning om vad som komma skall.

På de nya spionbilder som tagits under dagen ser vi för första gången en prototypversion av pickupen som kommer att ingå i Mercedes transportbilars sortiment. Tidigare har den visat upp sig i så kallat mulformat, först i form av en Sprinter, därefter i form av en Navara.
De nya bilderna visar en kraftigt maskerad bil som nästan till punkt och pricka ser ut som Nissans nya Navara. Strålkastarna, huven, stötfångarna, backspeglarna, lemmen, bakljusen är alla Navara rakt av. Det enda som skiljer är de utlagda skärmarna som kan vara ett tecken på att Mercedes pickup får något bredare spårvidd än sitt japanska syskon.

Mercedes GLT pickup

Det är dumt att peka…