Nya Aston Martin Vantage siktad!

CarPix

I elva år har dagens Aston Martin Vantage fått hänga med. När det är dags för avlösning under 2017 har den alltså fått tolv år i livet. Ersättaren, som vi ser på bild här, kommer att bjuda på Aston Martins uppdaterade designspråk som DB11 redan visat upp, men nya Vantage kommer att vara betydligt sportigare lagd, både visuellt och körmässigt. Aston Martin-chefen Andy Palmer har tidigare bekräftat att kommande Vantage-generationen riktar sig till dem som föredrar hårdare bankörning framför komfort, därför ska modellen även i framtiden bilda bas för märkets fortsatta satsning på långloppsracing.

Aston Martin DB10 (James Bond Spectre)

Tydligen kommer nya Vantage att bära en del drag från James Bond-unika DB10.

Spionbilderna här kanske får dig att tro att vi återanvänder gamla spionbilder och att det därför är en prototyp av redan officiellt visade DB11 som vi visar. Så är det…