Toyota C-HR har fått interiör och drivlinor

Det var på Genèvesalongens första dag, den 1 mars i år, som Toyota visade upp sin nya suv C-HR som med start i höst ska slåss med bland annat Mazda CX-3 och Nissan Juke om kunderna. Bilen som stod i Toyotas monter i våras var försedd med svarta rutor, så någon interiör var inte möjlig att se. Om det betydde att Toyota var färdiga med den eller inte låter vi vara osagt, men i dag – nästan fyra månader efter bilens officiella avtäckning – väljer den japanska giganten att visa upp C-HR:s innandöme, inklusive vad som finns under huven.

Instrumentbrädan domineras av en stor pekskärm på åtta tum som är lätt vriden mot förarplatsen, precis som övriga kontroller undertill. Infotainmentsystemet ska vara uppgraderat och förbättrat jämfört med hur det ser ut i Toyotas modeller i dag med bland annat en ny navigationsplattform och fler uppkopplingsmöjligheter.
Valen av material sägs…