Hem Teknikens Värld Dags för race på Ronnie Petersons sista vinnarbana

Dags för race på Ronnie Petersons sista vinnarbana

Formel 1 besöker Österrike och Red Bull Ring kommande helg, ett av fyra lopp som ska köras i Juli

Ryktena om att jag försvunnit är klart överdrivna även om jag varit osynlig här på bloggen ett tag. Det har att göra med att vi nu går in i den kanske tuffaste perioden i Formel 1:s historia. Under Juli månad ska inte mindre än fyra lopp köras och jag kan inte minnas att kalendern varit så tight någon gång tidigare, åtminstone inte under de snart 20 år som varit i branschen. Anledningen är givetvis att det är så många som 21 lopp totalt, vilket också är rekord för Formel 1, men också det faktum att Bernie nog ville ha sommaruppehållet vid ungefär samma tidpunkt som vanligt då vi har ett stundande OS i Rio som man vill undvika krockar med, tur för mig då jag som bekant ska till Rio också. Detta tuffa schema är…