Hem Vi Bilägare Mitsubishi satsar på hybridlyx

Mitsubishi satsar på hybridlyx

Konceptet Ground Tourer är en laddbar suvcoupé som ska visas upp på fransk bilmässa i höst.

Japanska biltillverkaren Mitsubishi har släppt en inte alltför avslöjande bild på en suvcoupé. Konceptet Ground Tourer ska enligt pressmeddelandet uttrycka på märkets höga ambitioner inom plugin-hybridteknik.

”Kombinationen av avancerad drivteknik förpackad med det senaste inom japanska designtrender och kvalitet kommer att driva Ground Tourer Concept framåt under alla körförhållandet på väg och i terräng och samtidigt transportera passagerarna i en tyst, bekväm och lyxigt utformad interiör”, skriver Mitsubishi i pressmeddelandet.

Ground Tourer visas upp för allmänheten på bilmässan i Paris i höst.

Diskutera: Vad tycker du om Mitsubishi Ground Tourer Concept?

Logga in eller skaffa ett konto för att kommentera