Hyundai i10 facelift officiell månaden innan Paris

I höst är det tre år sedan dagens Hyundai i10 kom till världen och det är redan dags för ett ansiktslyft. Så här en månad innan den officiella avtäckningen i Paris har sydkoreanerna skickat ut bilder och information som visar nyheterna. Några enorma förändringar handlar det inte om, men det är små kosmetiska och tekniska justeringar som gör att i10 bättre hänger med i tiden.

På utsidan handlar det om en uppdaterad front med där framför allt DRL-varselljusens form och placering märks tydligast. De är numera runda till formen och placerade i den större grillytan i stället för nere vid dimljusen.
Baktill har stötfångaren fått en helt ny skepnad och med den svarta ytan liknar det lite hur det ser ut på vissa Kia-modeller. Dimbakljusen har, precis som DRL-ljusen fram, ändrat form. Bakljusen ska ha uppdaterats en aning, men det är näst intill omöjligt att se på dessa bilder.