Hem Teknikens Värld Felipe Massa slutar köra Formel 1

Felipe Massa slutar köra Formel 1

Felipe Massa lägger av…

Felipe Massa meddelade idag, på en välbesökt presskonferens att han slutar med Formel 1 efter den här säsongen

Så fick vi då den första lilla pusselbiten i det som återstår av silly season när Felipe Massa idag meddelade att han lägger sin F1-hjälm på hyllan efter denna säsong. Som Eje Elgh mycket riktigt sa till mig så är det generöst av Williams att låta Massa få uttrycka sig som att det är hans beslut att sluta när det i själva verket troligen är så att det är Williams som valt att inte ta den option som fanns för att behålla Felipe en säsong till. Oavsett så var det en välbesökt presskonferens hos Williams när Massa meddelade ”sitt” beslut.

Detta betyder nu att det finns en plats ledig hos Williams för nästa säsong. I en shuttlebuss på väg från banan i Belgien förra helgen gjorde jag sällskap…