Koenigsegg blev totalskrot efter krasch

Clean Imports Jdm

Mexikos enda Koenigsegg finns inte längre. I går kraschade den hårt efter att, enligt vittnesuppgifter, ha i hög fart kört på en trottoarkant och därefter voltat flera gånger. Föraren och passageraren fördes till sjukhus. Deras tillstånd är okänt.

Bilen, Koenigsegg CCX ”Custom Vision” med chassinummer 67, var till salu i Mexiko för motsvarande cirka tio miljoner kronor för drygt ett år sedan. Några år tidigare hade den privatimporterats till landet.

Koenigsegg CCX Custom Vision

Så här såg bilen ut innan kraschen.

Av bilderna att döma är bilen bortom all räddning. Koenigsegg tar då och då på sig räddningsuppdrag för att återställa kraschade bilar till att återigen bli som nya, men denna en gång specialbeställda CCX ser ut att vara på tok för kraftigt demolerad.

Koenigsegg CCX tillverkades mellan 2006 och 2010. Modellen har en V8 på 4,7 liter som…