Jeremy Clarksons svar på uppgifterna om nedläggning av The Grand Tour

Bild från Amazon Prime

En artikel om att The Grand Tour, gamla Top Gear-gängets ”nya” serie på Amazon, är på väg att läggas ned då Amazon fick många att höja på ögonbrynen. Enligt artikeln på Daily Mails webbsida ska Amazon, som redan pumpat in över en miljard kronor i de tre första säsongerna, inte ha erbjudit Jeremy Clarkson en fjärde säsong av det populära programmet och att han redan ska ha hittat ett nytt jobb – som programledare för en ny version av ”Vem vill bli miljonär?”.
Enligt källor till den brittiska tidningen finns det även tecken på att övriga två, James May och Richard Hammond, samt hela The Grand Tour-produktionsgänget, kan bli arbetssökande efter tredje säsongens slut.

Strax efter att artikeln hade publicerats fick Jeremy Clarkson, James May och Richard Hammond på Twitter frågan om uppgifterna i Daily Mail stämmer….