Nya Toyota RAV4 gör tidig entré

Den 29 november 2012 var det premiär för Toyota RAV4 generation fyra. Den tog vid där generation tre från 2006 tog slut. Och nu är sagan snart slut även för generation fyra. I dag har Toyota släppt en första teaserbild (den ovan) på nya RAV4 som har premiär tio minuter över tre på eftermiddagen den 28 mars på New Yorks bilsalong. För oss i Sverige betyder det samma dag, men klockan tio minuter över åtta på morgonen.

Toyota bjuder inte på någon information, ingen alls faktiskt. Inte ens en endaste siffra, inte endaste floskel som annars är så vanligt vid släpp av teaserbilder. I stället får vi helt förlita oss på bilden som japanerna har släppt (och en länk till livesändningen) och den säger egentligen inte så mycket. Men vi har kombinerat bilden med en bild på nuvarande RAV4 sedd ur samma vinkel. På så vis lyckas vi få lite mer kött på benen.

Toyota RAV4 2013 vs Toyota RAV4 2019

Det första som slår…