Jaguar utvärderar SVR-version av I-Pace

Jaguar

Jaguar Land Rovers vd och tillika chef för dess specialavdelning Special Vehicle Operations, Hannor Kirner, avslöjar för brittiska Autocar att man tittar på möjligheten att bredda I-Pacefloran med flera specialversioner. Bland annat undersöker man ett ultralyxigt alternativ kallat SVA, en tuffare, än mer ”offroadig” SVX och framför allt en snabbare SVR-version.
Kirner säger till Autocar att inget är bestämt ännu men att företaget just nu utvärderar vad en elektrisk SVR-modell skulle kunna erbjuda – samt hur man ska använda tekniken för att få till den rätta SVR-känslan.

Vem vet, kanske kan man låna lite teknik från I-Pace-racingbilen som just nu har en egen tävlingsserie (bilen nedan)?

Jaguar I-Pace e-Trophy

Uttalandet om en I-Pace SVR kommer samma vecka som Jaguar presenterar storebror F-Pace i SVR-kostym på bilsalongen i New York. Enligt Autocar är även en