Volvo med nytt stylingpaket till XC40

Många anser att Volvos minsta suv XC40, som alldeles nyligen blev utsedd till Årets Bil i Europa, är tuff som den är, men för Volvo räcker inte det. Nu presenterar de ett stylingpaket som ger modellen ännu tuffare attityd, ett paket som skiljer sig från befintliga utrustningsnivåerna Momentum, Inscription och R-Design.

Volvo XC40 Exterior styling 2018

Hasplåt i borstat rostfritt stål som täcker mer av frontens nedre parti än på exempelvis en XC40 R-Inscription.

Den lilla suven som konkurrerar med bland annat Audi Q3, BMW X1 och Mercedes GLA har med stylingpaketet fått hasplåtar fram och bak samt skydd över tröskellådorna, samtliga gjorda i rostfritt stål som har borstats. Takvingen med integrerat bromsljus har byggts ut, förmodligen mer form än funktion. Det hela kröns av 21-tums femekrade fälgar som redan finns som tillbehör till XC40 för 18 000 kronor.

Volvo XC40 Exterior styling 2018

Samma gäller där bak. Hasplåten i borstats rostfritt…