Hem Teknikens Värld Riktlinjer för framtidens F1 presenterade

Riktlinjer för framtidens F1 presenterade

Formel 1:s planer för framtiden presenterade…

Nya tider väntar för Formel 1…

Så har Formel 1 presenterat sina planer för framtiden och jag måste säga att jag är en aning besviken över bristen på konkreta förslag. Det som kommit ut är mest önskemål eller vad sporten vill försöka uppnå men hur man ska nå dessa mål är inget som kommunicerats. Just detta med hur man ska gå till väga är ju det riktigt svåra jobbet, att berätta vad man vill det enkla. Här nedan det Formel 1 vill skapa och som synes är det goda intentioner på alla sätt men inte helt enkelt att uppnå. Framförallt har detta, så länge jag kan minnas, alltid varit önskemålet. Billigare, mer effekt och bilar som går att rejsa med.. och att intäkterna fördelas jämnare..

De huvudsakliga strategiska initiativen

Motorer (PU)

  • Motorerna måste bli billigare, enklare, mer…