Staten säljer fler militärfordon på Tradera

SFHM

Du kanske minns att vi för ett och ett halvt år sedan tipsade dig om en unik auktion på Tradera. Då sålde Statens försvarshistoriska museer, SFHM, ett dussintal militärfordon, vissa av dem riktiga ”ögonbrynshöjare”.
Blev du tomhänt förra gången har du nu en ny chans då vi kan berätta att SFHM ännu en gång ska sälja av lite fordon som har tjänat den svenska försvarsmakten under flertalet år. Nio fordon är det som läggs ut till försäljning på den svenska auktionssajten, några av dem i militär mundering, andra i civilt utförande men som använts inom det militära.

12 meter lång snöslunga

En 12 meter lång snöslunga skulle garanterat knäcka grannarna nästa vinter. Nu har du din chans!

Fordonen som är till salu är fordon som har ”blivit över” när försvarsmakten har överfört dem till SFHM för konservering för framtiden. Många av fordonen hamnar…