Hem Teknikens Värld Janne Blomqvist analyserar Bahrains GP

Janne Blomqvist analyserar Bahrains GP

Bahrains GP – En succé!

Bahrains GP blev en mycket spännande historia och för första gången på 2,5 år VM-poäng för Marcus Ericsson

Hemma igen för ett kort pit stop och tvättar kläder samt försöker få till detta visum till Kina som fortfarande inte är helt klart! Hoppas på positivt besked i morgon:) Ber också om ursäkt för sen leverans av racerapport, tiden räcker inte riktigt till och dessutom lite sliten efter en natt på flyg hem från bahrain via Istanbul.

Sebastian Vettel vann igår, i sin 200:e start, Bahrains GP men han fick sannerligen slita för det. En bra start och ledning ut på första varvet gav dock bästa tänkbara förutsättningar för att vinna sitt andra raka race.

Bahrains GP blev en blandning av aggressiva fighter och strategiskt spel där positioneringen i inledningen av racet var av yttersta vikt för vilken taktik man sedan…