Volvo XC40 som pickup

Sugar-Design

Blev du besviken över lastutrymmet när Volvo presenterade XC40? 460 liter i skuffen är inte bra nog, du är ute efter något större och mer lättlastat utrymme. Då kanske XC40 Pickup är något du hade satsat på, om Volvo hade släppt en sådan? Tyvärr är bilen vi ser på bilden ovan högst fiktiv, skapad av ”Sugar Chow” som kallar sig bildesignsamatör. Vi kommer heller aldrig att få se en XC40 Pickup i verkligheten, åtminstone inte en som är byggd av Volvo. Vad vi i stället har att se fram emot är laddhybridversionen av Årets bil i Europa 2018 eftersom XC40 T5 Twin Engine kommer i höst.

Volvo XC40 Cabrio

Vad vi heller inte kommer att få se lämna Volvos fabriksportar är en XC40 Cabriolet som den vi ser på bilden här ovan. Suvar i taklöst utförande är fortfarande en udda grej, och tur är väl det, men frågan är om inte denna XC40 Cabriolet gör sig…