Hem Teknikens Värld Räikkönen tog tag i taktpinnen i Singapore

Räikkönen tog tag i taktpinnen i Singapore

Kimi Räikkönen i topp efter första dagen i Singapore…

Kimi Räikkönen toppade listan efter fredagens körning i Singapore

Kimi Räikkönen toppade tidlistan efter dagens andra träningspass på ett nytt prydligt banrekord runt Marina Bay street circuit. Tiden 1.38.699 räckte för att vara 11 tusendelar före Lewis Hamilton och en dryg halvsekund före de båda Red Bull-förarna och Valtteri Bottas i den andra Mercedes-bilen. Sebastian Vettel var på väg mot ett varv i stil med Räikkönen och Hamilton när han gjorde ett litet misstag i tredje sista kurvan och slog i muren. Det blev inga större synbara skador på Vettels bil och tysken kunde köra in i depån för egen maskin men kom sedan aldrig ut igen.

Bäst av resten var Carlos Sainz före Romain Grosejan och kampen om fjärde platsen i årets konstruktörsmästerskap ser ut att bli fortsatt väldigt…